Funstuff Overzicht

Bestemming X 2024

We proberen dit seizoen van Bestemming X nóg leuker te maken met wat toffe extra's, de Funstuff! Hiermee kun je je ook in de weken tussen de afleveringen door vermaken met Bestemming X. Schrijf een column over het programma of lees die van anderen, bedenk de leukste onderschriften in het Onderschriftenspel en daag elkaar uit met puzzels en quizzen!


Heb jij zelf Funstuff en wil je dit graag delen via deze pagina? Neem dan contact op met Hadewychisdemol.

Ga naar:
Avatars
Columns
Onderschriftenspel
Puzzels & Quizzen

AvatarsOm de avatar van jouw favoriete kandidaat te gebruiken, ga je naar Profiel -> Forumprofiel -> Kies een avatar uit de galerij -> Bestemming X NL 2024 :D

Columns


Op het forum kunnen we uitgebreide gesprekken en discussies voeren over dit seizoen van Bestemming X, maar je kunt ook in een andere vorm je verhaal over het programma of een gerelateerd onderwerp doen als je dat wilt. Een mooie manier om dat te doen, is door een column te schrijven. Ben jij net zo'n creatieve geest als Marion en voel je er wat voor om je talenten met ons te delen? Stuur jouw schrijfsel via pm naar Hadewychisdemol! Alle columns worden HIER verzameld op de site en alle forummers kunnen in dit topic hun mening geven.

Onderschriftenspel

Het onderschriftenspel is een spel waarbij er een screenshot uit de aflevering wordt gepost en hierbij de grappigste onderschriften worden bedacht. Nadat de onderschriften zijn verzameld kan er gestemd worden op de genomineerde onderschriften. Het onderschrift met de meeste stemmen wint. Aan het einde van het seizoen kiezen we nog het onderschrift der onderschriften. Deze persoon krijgt ook een plekje in onze Hall of Fame. Het onderschriftenspel is HIER te vinden en wordt dit seizoen geleid door Hadewychisdemol.

Winnaar 2024:


Is dit de bus naar Polen of de trein naar Berlijn?

 ::bravo:: Door: edgomo ::bravo::


Alle winnende onderschriften vind je HIER.

Puzzels & Quizzen


Zin om je kennis over Bestemming X en de wereld te testen en delen met je medeforummers? Dan is dit topic echt iets voor jou! Alle soorten raadsels, puzzels, quizzen, etc. die iets met Bestemming X of geografie te maken hebben zijn toegestaan ::confettie::