Even voorstellen ......Compuart

Ik ben Hendrik Jan, student Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. In 2000 ben ik begonnen met WieIsDeMol.Com, bedoeld als objectieve en interactieve tegenhanger van de officiële  website van het programma ‘Wie is de Mol?’. Drie seizoenen lang heb ik me met alle aspecten van de WieIsDeMol.Com website bezig gehouden (techniek, inhoud, organisatie, etc.).
Na drie ‘mol-seizoenen’ is in 2003 Realitynet.nl opgericht, met naast WieIsDeMol.Com nog een groot aantal andere fansites.
Dankzij de steeds groter wordende crew, werd het mogelijk om me te concentreren op organisatie en techniek. Realitynet.nl draait op een multi-site content beheer systeem en ‘Simple Machines’ forum software. Als ontwikkelaar van beiden, heb ik aan Realitynet.nl een uitstekend proefkonijn ;)
Geboortedatum: 1 juni 1979
Uiterlijk: Lang, donkerblond haar, grijs/groen/bruine ogen
Lengte: 1.92m
Beroep: Projectmanager e-commerce
Goede eigenschappen: Ambitieus, volhardend
Slechte eigenschappen: Altijd teveel hooi op m'n vork, perfectionistisch
Favo kleur: Geel + lichtgroen, da's m'n logo-huisstijl
Favo dier: muis(?) ;D !
Hobby's: Ontwikkelen Simple Machines Forum en een eigen content beheer systeem, Realitynet.nl, Muziek luisteren, Fietsen, Skiën
Lievelings-eten: mijn huisgenoten noemden het 'prutje', ongeacht de samenstelling ;)
Lievelings-drankje: Grolsch 8)
Favo literatuur: Léon de Winter
Favo muziek: No Doubt, Jewel, Evenescence, Radiohead, Republica, Anastacia, Hooverphonic, Eels, Fastball, E-type, Cake, Eminem
Favo vakantie: Wintersport in Frankrijk
Website:Compuart.nl